Evenementen

Een van de doelen die de NSBCvLeF zich gesteld heeft is het bij elkaar brengen van liefhebbers waarbij de Sint Bernard en zijn eigenaren voorop staan. Tentoonstellingen worden door verschillende verengingen georganiseerd en zijn natuurlijk leuk om te bezoeken of aan mee te doen. Daarnaast organiseert onze club leuke dingen waarin mens en dier veel plezier kunnen beleven. Wandelingen met verschillende thema’s en activiteiten worden door het hele land georganiseerd. Daarnaast vindt er jaarlijks een BBQ en bowlingavond plaats. Op dit deel van de site vind u verslagen geschreven door leden en fotoalbums van deze activiteiten. Ook treft u showresultaten aan. In de agenda ziet u een overzicht van de geplande activiteiten.
Ideeën hebben wij genoeg maar het gaat er ook om dat leden en niet leden zichzelf betrokken voelen bij de NSBCvLeF. Dat kan door onze evenementen te bezoeken maar ook door ideeën aan te brengen, of misschien zelf een evenement  te organiseren samen met de NSBCvLEF? Daar staan wij als vereniging voor open!  Bijvoorbeeld als u dicht bij zee, bos of andere locatie woont waar u zelf met uw  Sint Bernard gaat wandelen.

Dus heeft u ideeën, klik op de knop contact en stuur een mail!
evenementencommissiensbcvlef@sintbernardclub.nl

Onze activiteiten die wij momenteel doen zijn Wandelen met daarna een loterij met mooie prijzen,,Bowlen in combinatie met BBQ oid, en niet te vergeten 1 x per jaar houden wij een Clubdag,
voor Sint Bernards met Stamboom en ook de Look a like mag hier aan deelnemen.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA